بیمه تکمیلی انفرادی

با سلام

من میخوام بیمه تکمیلی انفرادی بشم.

طیق تحقیقاتم دیدم فقط بیمه سامان هستش و دوتا دیگه

برای IVF و نازایی مدت انتظار چقدره ؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل ورزشکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

بیمه درمان تکمیلی

سلام
همانطور که خود شما هم ذکر کردید بیمه تکمیلی انفرادی توسط دو شرکت بیمه سامان و تعاون ارائه می شود.
در این بیمه نامه ها برای IVF و نازایی دوره انتظار 9 ماهه درنظر گرفته شده است.
چنانچه می خواهید بیشتر درباره بیمه های تکمیلی انفرادی بخوانید می توانید بر روی بیمه تکمیلی انفرادی کلیک کنید.
اگر برای خرید نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید به صفحه خرید بیمه تکمیلی انفرادی مراجعه کنید و یا سوال خود را همینجا بپرسید.