رنگ سیاه اسهال کودک

سلام خسته نباشید . پسر من ۷ ماه و ۷ روزشه. شبها خیلی بی تابی میکنه ۲هفته است که با گریه های شبانه بیدار میشه بیشتر وقتا شب اصلا ادرار نداره نگه می داره صبح تا ادرار نکنه گریه اش تمام نمیشه روز مشکل خاصی نداره الان ۳ روزه اسهاله. روزی ۳ بار آبکی هست و رگ رگ سیاه داخلشه ۱ روزه قطره آهن ندادم. از وقتی اسهاله غذا ندادم فقط موز و نشاسته میدم.خیلی لثه هاش اذیت میشن علایم دندون داره ولی خبری نیست وزن تولد ۳۱۰۰گرم، وزن ۷ ماهگی ۷۵۰۰ گرم. لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز با توجه به اینکه فرمودید هنگام ادرار کردن گریه می کند توصیه می شود به پزشک مراجعه و آزمایش ادرار کنترل شود. با توجه به اسهال و رگه های سیاه هم بهتر است آزمایش مدفوع چک شود. شیردهی کافی داشته باشید. آب هم به کودک بدهید. در سن رویش دندان قرار دارد بنابراین خارش لثه و آبرزش از دهان و... ممکن است داشته باشد.