سلام من ۳۵ سالمه و شکم اولم هست که میخوام باردار بشم و اینکه انشالله برای آبان و آذر میخوام اقدام کنم برای بارداریم از الان باید چیکار کنم پیش از بارداریم که بدنم آماده باشه ممنون میشم راهنماییم کنید و دکتر زنان حتما خانم میخوام به من معرفی کنید و زایمان طبیعی مد نظرم هست

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید از نظر دندانپزشکی  دندانهای شما سالم  باشد از مهرماه روزی یک عدد قرص اسید فولیک یک میلی گرمی استفاده کنید اگر بیماری خاصی دارید باید با پزشک معالج خود نیز مشورت داشته باشید موفق باشید