سلام خسته نباشید..من شش سال پیش دوتا بچه دوقلو بدنیا آوردم. متاسفانه چون سختم بود نشد که شیر خودم رو بدم و سینه ها که به شدت شیر داشت باعث تب لرزهای شدید و برآمدگی در زیر بغلم شد..

الان بعد از شش سال و اینکه دوباره باردار شدم و شیر دادم هنوزم زیربغلام برآمدگی هست بنظر شما علت چیه آیا به پزشک مراجعه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام معاینه توسط متخصص زنان انجام شود .