با سلام و خسته نباشید...من تقریبا یکماهه اسهال شدیدو گاهی تهوع دارم صبح ها...دکترم رفتم ولی گفت اثر قرصاته. یکماه پیش قرص آنتی بیوتیک مینداکسلین خوردم

الانم چند ماهه ویتامین و قرص آهن و..فروفروت میخورم آیا اثراتشو از بین میبره اسهال؟ الان چه قرصی بخورم اسهالم بند بیاد آزمایش دادم چیزی نبود

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام اسهال جذب داروهای شما رو زیاد مختل نمیکند ،برای بررسی بیشتر به متخصص داخلی گوارش مراجعه کنید ولی قبل از آن یک دوره داروی فامی لاکت را روزی دو عدد با غذامیل کنید ،.