لکنت کودک بعد از ترسیدن

سلام روزتون بخیر

پسر من دو و نیم سالشه. چند وقت پیش برادرشوهرم دعوا کرد توی خونه پسر منم دید متاسفانه خیلی ترسید. از اون روز لکنت گرفته. ولی شعرهایی رو که حفظ هست رو بدون لکنت میخونه فقط توی بعضی از کلمات گیر میکنه. چیکار کنم به نظرتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام. وقتتون بخیر
علت لکنت ژنتیک هست، و برای بروزش منتظر بهانه ای مثل ترس ... هست. بنابراین پسر شما در هرصورت و با هر بهانه ای روزی لکنتش بروز می‌کرد. نکته بعد این هست که لکنت در موارد حفظ کردنی مثل سوره قران و شعر و ترانه برو نمیکنه. پیشنهاد میکنم برای درمان سریعتر و بهتر به گفتاردرمانی مراجعه کنید. هرچه بیشتر زمان بگذره از بروز لکنت، دیرتر  به نتیجه می‌رسید.