حرف زدن کودک بیست و یک ماهه

سلام پسر من بیست و یک ماهش است ولی بیشتر از شش یا هفت کلمه صحبت نمیکند و تمام منظورش را با اشاره بیان میکند رفتارهایش کاملا عادی است و متوجه حرف های دیگران میشود و حتی کاری را ازش درخواست کنم انجام میدهد ولی سخن نمیگوید و وقتی کلماتی را بهش میگویم تکرار کند فقط یک حرف از آن کلمه را میگوید مثلا به جارو میگوید جو و یا به توپ میگوید پو و به خواب میگوید خو. لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن بیست جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

با عرض سلام و خسته نباشید
نوزاد ۲۱ ماهه معمولا نزدیک به ۲۰کلمه بیانی (بیشتر اسامی و و کمی فعل) و ۴۰ تا ۵۰ کلمه راهم  میشناسند
  اولین موردی که به آن توجه باید کرد سیستم شنیداری نوزاد است که باید چک شود.
حافظه ی شنیداری هم باید به طور دقیق مورد ارزیابی و بررسی قرار بگیرد  .
شما می توانید در مواردی که اشاره می کند از طرف نوزاد بر روی فعالیتش کلام بگذارین(مامان آب بده) ، و همچنین بر روی کارهای اطرافیان هم از طرف نوزادتان کلام بگذارین.کلام ساده و کوتاه و قابل درک باید باشد
کلمات و جملات استفاده شده را به صورت کشیده گویی و اغراق آمیز تولید کنید.
در مواردی که بخشی از کلمه رو بیان می کنه ؛کامل کلمات رو هم به صورت کشیده گویی دوباره بهش برگردونید.
برای ارزیابی دقیق می توانید به همکاران گفتار درمان مراجعه بفرمایید.
شادو پیروز باشید🌹🌹