ببمه تکمیلی با پوشش کامل برای بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 3962 بازدید 8 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. یه بیمه تکمیلی خوب میخوام که هزینه زایمان، سونوها، دارو، دکتر و  همه چیز رو پوشش بده.

ما بیمه تامین اجتماعی هم هستیم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

بیمه درمان تکمیلی

سلام
قبل از هر چیز باید بگوییم که بیمه تکمیلی برای پرداخت هزینه های زایمان 9 ماه دوره انتظار دارد. یعنی حداقل 9 ماه قبل از هزینه های انجام شده باید تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بگیرید.
این که بیمه تامین اجتماعی را دارید باعث می شود تا بتوانید از بین تمام شرکت های ارائه دهنده بیمه تکمیلی انفرادی انتخاب کنید.
برای این که بیشتر از پوشش ها و مزایای این بیمه نامه مطلع شوید می توانید بر روی بیمه تکمیلی انفرادی کلیک کنید.
برای مقایسه بین بیمه های مختلف هم می توانید بر روی خرید بیمه تکمیلی کلیک کنید.
اگر سوالی دارید می توانید همینجا آن را بپرسید.

تجربه شما

الان من بیمه سلامت روستایی دارم و تازه باردار شدم نمیتونم تکمیلی برای هزینه سونو و ویزیت و دارو بگیرم؟؟

ببخشید سلام من بيمه تكميلی تعاون هستم ولی اصلا نمیدونم هزينه سونو و آزمايشات غربالگری رو ميده يا نه؟ چون فكر کردم نميده منم فاكتور نگرفتم

@sahely

سلام بستگی به طرحی که گرفتید داره که توش پوشش های سونو، وزیت و دارو داره یا نه

اتفاقا سوال منم هست هزینه انفرادی چنده برای تازه باردار شده ها فایده داره؟ تو رو خدا بگید خیلی نیاز دارم...از کجا اقدام کنم؟

@نگار7098

اگر باردار باشید و خودتون رو بیمه انفرادی کنید هزینه دارو ویزیت رو میدن ولی زایمان رو نه

@نگار7098

عزیزم بیمه تکمیلی رو باید قبل از بارداری بگیرید تا هزینه زایمان رو پرداخت کنه الان اگر طرح کاملش رو بگیرید هزینه سونو ویزیت و دارو رو میده ولی زایمان رو نه

ببخشید کسی که بیمه نیست میتونه بصورت انفرادی یکسال قبل از بارداری خودش رو بیمه تکمیلی کنه؟!

این بیمه تا چه حدی از هزینه ها رو شامل میشه؟

@fateme77_71

بله میتونه. هزینه ویزیت و آزمایش تا یک میلیون تومان- هزینه سونو تا سه میلیون تومان و زایمان تا 5 میلیون تومان رو درحال حاضر پوشش داره
طرح عقیق بیمه سامان هم هست

بیمه تکمیلی اگه به صورت گروهی و شرکتی باشه دوره انتظار نداره یعنی اگه شما بارداری و کسی از آشناهاتون میتونه اسمتون رو در لیست بیمه تکمیلی شرکت قرار بده دوره انتظار ندارید .

سلام ، منم همین سوال را دارم، قراره ماه آینده اقدام کنم واسه بارداری، ولی من هیچ بیمه ای ندارم. نه تامین اجتماعی ، نه تکمیلی. پیشنهاد شما کدوم بیمه است که حداقل واسه سونو و زایمان به درد من بخوره؟

@جیگلی92

اول بیمه سلامت بخرید بعد بیمه تکمیلی خریداری کنید تا قبل از بارداری

من سه ماه بعد از اینکه خودم رو بیمه کردم باردار شدم (بیمه انفرادی سامان، اسم طرحش یادم نیست ولی مبلغش ۱۷۳۴۰۰۰ بود)

تاالان تمام هزینه های سونو و ویزیت و ... رو داده

فقط مونده هزینه زایمان که ببینم پرداخت میکنه واقعا یا نه

@پری_بانو1993

وای راست میگی؟؟؟؟ یک میلیون و هفتصد دادی؟

@پری_بانو1993

فقط همون مبلغ رو دادین یه بار؟ یا هرماه باید پرداخت کنین؟

سلام
همه بیمه ها باردارها رو بیمه نمیکنند. یعنی شما باردار باشید و بخواهید خودتون رو بیمه کنید نمیشه. باید قبل از بارداری اقدام کنید. بعد باید انتخاب کنید که بیمه تکمیلی انفرادی میخواهید یا گروهی