سلام نوک سینه ام یک تاول کوچک زده و نوزادم ١ ماهه است ایا با وجود تاول شیر بدهم یا نه؟؟
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

سلام دوست عزیز برخی ناراحتی ها در ماه اول شیردهی طبیعی است اما نباید توام با درد باشد. هر زنی که به طور مداوم نوک سینه اش زخم شود باید به پزشک مراجعه کند تا از بروز خونریزی، ترک و تاول زدن نوک سینه جلوگیری کند. اغلب، درد سینه به این خاطر به وجود می آید که یا کودک در موقعیت صحیح شیر خوردن قرار نمیگیردو یا آنکه به طور صحیح با سینه تماس پیدا نمی کند. ا با تشکر