عدم مهارت کنترل خشم

با عرض سلام و خسته نباشید.

من چون تا همین چند وقت پیش خونه مادرشوهرم زندگی میکردم خیلی عصبی شدم،از وقتی از اونجا رفتیم اعصابم آروم تره،ولی بازم نسبت به سنم زود عصبی میشم و نمیتونم خودمو کنترل کنم، مثلا بچم یک ذره بد قلقی کنه عصبی میشم جوش میارم،اولا از رو بی عقلی بچه رو دعوا میکردم ولی الان نمیخوام اونو عصبی کنم ،اکثر مواقع میرم تو اتاق یه نیم ساعتی میمونم گریه میکنم بعد که آروم شدم برمیگردم ولی بازم بعضی وقتا از دستم در میره سر بچه داد میزنمو خودمو خالی میکنم.

نمیخوام این عصبانیتم به بچم منتقل بشه و اونم عصبی کنم.

چیکار کنم تا اعصابم آروم باشه؟؟

ممنون میشم جوابمو بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به شما همراه عزیز نینی سایت
مدیریت خشم در درجه اول به شناسایی دقیق منبع ایجاد کننده خشم در شما برمیگرده، به این معنی که ببینید دقیقا چه افکاری شما رو عصبانی میکنند. اگر همچنان درباره مسائل گذشته مشغولیت فکری دارید نشون دهنده این هست که کنترل رفتار و فکر خود را به اطرافیان خودتون سپرده اید و چون امکان برون ریزی خشم و حل مساله رو نسبت به خانواده همسرتون ندارید خشمتون رو به فرزندتون،خودتون و همسرتون منتقل میکنید. در اولین مرحله به خودتون یاداوری کنید که مسائل از همدیگه قابلیت تفکیک دارند و نباید خشم مربوط به موضوع یا شخص دیگری رو به فرزندتون منتقل کنید، درباره شیوه های رفتار با کودکان و مسائلشون بیشتر مطالعه کنید تا قلقهای رفتار کودکتون رو بدست بگیرید و زود از کوره در نرید.
اما درباره خودتون : این شما هستید که انتخاب میکنید به دیگران اجازه برهم زدن آرامشتون رو بدید. مخصوصا در حال حاضر که محل زندگی شما تغییر کرده و مدیریت بهتری روی زندگی خانواده خودتون دارید سعی کنید محیط جدید رو متفاوت از محیط زندگی قبلیتون ایجاد کنید و با یاداوری مسائل گذشته خودتون رو در تله غم نگه ندارید. همسرتون رو در وضعیت طرفداری از خودتون یا خانواده اشون قرار ندید و در زمانهای صحبت کردن با ایشون تنها از خواسته ها یا احساساتتون با لحن غیر متهم کننده صحبت کنید و از ایشون شنوندگی یا همدلی کردن درخواست کنید.
فعالیتهای جدیدی برای خودتون ایجاد کنید و تمرکزتون رو به بهتر کردن کیفیت زندگی خانواده خودتون ببرید، برای خودتون وقت بگذارید و کم تر درباره مسائلی که شما رو ناراحت میکنند صحبت کنید. خوب باشید