تحرک زیاد کودک 6 ماهه

سلام خسته نباشید، پسرم ۶ ماهشه وقتی حالت ایستاده نگه دارمش مدام بالا پایین میپره. خواستم ببینم این تحرک زیاد روی فرم استخوان ساق پاش تاثیر داره؟ یعنی پاش پرانتزی میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. سن شش ماهگی برای سرپا نگه داشتن نوزادان اصلا زمان مناسبی نیست. خواهش می‌کنم این کار را انجام ندهید. زیرا در این سن، سرپا ایستادن کوچولوی شما ارادی نبوده و رفلکسی است که در ماه های آتی از بین خواهد رفت و این روند حتما باید طی شود. شما با سرپا نگه داشتن دلبندتان در این سن نه تنها به ایستادن ارادی او کمکی نمیکنید، بلکه اختلال در سیستم رشد طبیعی سیستم عصبی مرکزی (مغز و نخاع) کوچولویتان ایجاد می‌کنید. رفلکس ها عکس العمل غیر ارادی مغز هستند که در حین رشد سیستم عصبی مرکزی و در زمان های معینی خود را نشان داده و سپس از بین خواهند رفت. شما با این کار به تقویت رفلکس کمک می‌کنید و جلو از بین رفتنش را میگیرید که نه تنها کمکی به رشد سیستم عصبی مرکزی و مراحل رشد حرکتی نمیکنید، بلکه در آن اختلال ایجاد می‌کنید. پس به شما پیشنهاد می کنم که اکنون که سن طبیعی نشستن، سینه خیز رفتن و چهاردست و پا رفتن دلبندتان است، به آنها بپردازید و از سرپا نگه داشتن کوچولو خودداری کنید تا کوچولویتان در سن طبیعی ایستادن و راه رفتن که بین ده تا پانزده ماهگی است به این توانایی ها دست پیدا کند. موفق باشید.