اعتیاد همسر و اعتماد دوباره

  سلام. من شوهرم اعتیاد داره دو ماهی هست فهمیدم

قول داده دیگه مصرف نکنه ولی نمیدونم چطور دوباره بهش اعتماد کنم

البته منم یک خطا داشتم با یکی از آشناهامون که آقا هستن در حد چند تا پیام داده بودم که شوهرم دیر میاد خونه (اون موقع نمی فهمیدم معتاد فکر میکردم فقط رفیق بازه)  و نمیدونم چیکار کنم و این حرفها اون بنده خدا هم گفته بود برو با شوهرت حرف بزن و مشکلتون حل میشه و شوهرم فهمید و هنوز از دستم ناراحته و حق داره واقعا و من ازش معذرت‌خواهی کردم ولی منو نبخشیده

البته شوهرم خیلی منو اذیت کرده سر این رفیق بازی هاش و دیر اومدن هاش 3 سال باهاش می‌جنگیدم که آخر فهمیدم معتاده

حالا خواهش میکنم خواهرانه کمکم کنید بگید چیکار کنم که رابطمون بهتر بشه

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
اعتیاد یک بیماریست و نیازمند درمان هست و با یک قول و قرار خودمونی نمیشه باهاش کنار آمد
به شما توصیه می کنم ابتدا تصمیم بگیرید که آیا دوست دارید به زندگی مشترکتون ادامه بدید اگر پاسختون مثبت هست ابتدا نیاز هست اعتیاد همسرتون درمان بشه و درکنار اون حتما یک زوج درمانگر رو هم ملاقات کنید به این علت که بتونید  مهارت های ارتباطی رو فرابگیرید
در مشکلاتی که برای زوجین بوجود می اید نیازمند این هست که به شکل یک بحران به آن نگاه کنند و تلاش کنند ان را مدیریت کنند و مشکلات رو فقط به دوش فرد مقابل نگذارند بلکه بهتر هست این نگرش رو داشته باشیم که این مشکل ما دونفر هست و بهتر هست باهم حلش کنیم و سهم هر فرد رو مشخص کنیم و تلاش کنیم روی سهم خودمان متمرکز شویم و برطرفش کنیم و مراقب باشیم تو بازی کی مقصره نیفتیم به این علت که درحل مسائلمون کوچک ترین کمکی نخواهد شد