شکم درد در بارداری عادیه؟

23 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من پنج هفته باردارم. بارداری دوممه از همون روزای اول همش شکمم خیلی درد میکرد یک هفته میشه دردام کمترشده و شکمم سفت شده حس پری دارم انگار بچه سه چهارماهه باردارم. آیا این  دردها وحس پری داشتن طبیعیه؟ خطرناک نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

خير كاملا طبيعی هست ولی اگر علايم ديگه مثل لک بينی و درد بسيار شديد داشتيد حتما به پزشكتون مراجعه كنيد

تجربه شما

ممنونم از راهنماییتون.