سلام دختر من یکسال و پنج ماهشه وزنش ۱۱ کیلو میخوام از شیر بگیرمش خودم هجده سالمه و ۴۸ کیلو وزن دارم دارم داغون میشم فقط میترسم چون هوا گرمه اسهال استفراغ یا یبوست بشه لطفا راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۰۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
برای از شیر گرفتن باید مطمئن باشید که کودک خوب غذا می خورد. شیرگاو را با فنجان به کودک بدهید و در برنامه غذایی هرروز جای دهید.
فصل‌های سرد سال برای از شیر گرفتن مناسب تر است. چون در این فصل‌ها اگر کودک دچار بیماری‌های ویروسی و اسهال و استفراغ شود و آب بدنش را از دست بدهد، دوباره می‌توانید شیردهی را از سر بگیرد اما در تابستان و فصل گرم سینه‌ها زود خشک می شوند.