جراحی و در آوردن کامل تیروئید

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 61 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من ۲۰ساله هستم و مجردم حدود سه هفته به طورکامل تیروئیدم را جراحی کردم و جواب پاتولوژی من خوش خیم بود اما الان تیروئید ندارم و قرص لیتوروکسین مصرف میکنم میخواستم بدونم من میتونم باردار بشم و این که تیروئید ندارم مانع بارداری نمیشه خواهش میکنم جواب بدید چون خیلی درگیرهستم کسی بوده دراین سن تیروئید را جراحی کرده باشه و بعدا صاحب فرزند بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بله با تجويز صحيح عصاره تيروييد عملكرد تيروييد شما مانند افراد عادی خواهد بود .

تحت نظر فوق تخصص غدد باشيد .

تجربه شما

خیلی ممنون از جوابتون