تفسیر ام آر آی پسرم

145 بازدید 1 تبادل تجربه

اشمودل نود درمهره های دور سولمبور/ترمیتنشین کورد حدودL1/دورال اکتازی در دیستال کانال نخاعئ لومبر...‌‌‌‌....تورم مخاطی در سینوسهای ماگزیلار دو طرف /سیسترنا مگنا واید/هیپرتروفی درنسج ادنوئید

اطلاعات تکمیلی

سن ۸ جنسیت مرد شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

جراح و متخصص ارتوپدی

باسلام خدمت شما بزرگوار ..
لطف کنید تصویرام آرآی باگزارشش رو ارسال بفرمایید(منظورم گزارش اصلی)

تجربه شما

ارسال عکس به چه صورته؟

@nojoom

کاربر گرامی سلام.

در صفحه اصلی کلینیک نی نی سایت، بخش ساختمان پزشکان و مشاوران، پروفایل کارشناسان و متخصصین ما وجود دارد. وارد پروفایل کارشناس مورد نیاز شوید و از راه های ارتباطی موجود اقدام کنید. سپاس