سلام و خداقوت.

من ۶ ماهه ک ازدواج کردم. دو سال هم نامزد بودیم. خانواده همسرم تبریزن و همسرم از زمان دانشجویی از خانوادش واسه دانشگاه جدا شده تا به الان. الانم ما تهرانیم و باز از خانوادش دور. همسرم خیلی به مادرش وابسته است به طوریکه هر روز با مادرش تماس میگیره اگه یک روز هم فراموش کنه زنگ بزنه یا گوشیش خاموش باشه مادرش زمین و زمان و بهم میرسونه که من نگران شدم و کجا بودی ؟یا با من تماس میگیره که پسرم کجاست این اواخر یک بار منم در دسترس نبودم زنگ زده بود خونه مادرم

خلاصه که این تماسهای هر روزه منو عصبی میکنه. حس میکنم با یک نوزاد عروسی کردم که هر روز باید مادرش چکش کنه.

از طرفی دلم نمیخواد اصرار خونم از خونم بره بیرون. هر چقدر هم که همسرم نخواد اصراره خونه رو به مادرش بگه،وقتی تماس هر روزه دارن بالاخره در جریان قرار میگیره دیگه.

کمکم کنید کاری کنم جوری که همسرم حساس نشه تلفنا رو کمتر کنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما
دوست عزیزم اگر تماسهای همسر شما باعث بروز رفتاری از همسرتون که در زندگی شما خللی ایجاد کنه نشده این تلفنها ایرادی نداره اما در خصوص بروز ندادن مسائل خانه به بیرون میتونید با همسرتون قراری بگذارید و توافق کنید که به طور کلی نه تنها فقط با مادرشون در خصوص دوستان، و خانواده شما هم به همچنین مسائل شخصی و خصوصی رابطه لطفا بین خودتون باشه و درباره حل کردن مسائلی که در ارتباط با زندگی مشترکتون هم پیش میاد سعی بر این باشه که موضوع بین خود شما دو نفر حل و فصل بشه. و اما در خصوص آنتن نداشتن و تماس تلفنی مادرشون هم فقط زمانی که با شما تماس گرفته شد اول اینکه میتونید جواب ندید و با جواب ندادنهای مکرر شما مادرشون متوجه میشن که شما منبع دسترسی به همسرتون نیستید ، در درجه دوم میتونید تلفن رو پاسخ بدید و بگید که ممکنه گاهی آنتن نداشته باشه و اگر دسترسی بهشون داشتید میگید که شما تماس گرفته بودید اما بهتره به طور مستقیم به همسرتون نگید که اگر شما آنتن نداشتی مادرتون به من زنگ نزنه. خوب باشید