خجالت از همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 329 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید

من ۴ سال هست که تو دوران عقدم ولی هنوز خجالت میکشم از همسرم بخاطر پوست سبزه ای که دارم برای اعتماد به نفس داشتن باید چیکار کنم خدا شاهده لباس قشنگ نمیتونم جلوش بپوشم باید همش پوشیده باشه تا بدنم نمایان نباشه😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام، به نظر می رسد مشکل کمبود اعتماد به نفس شما خیلی جدی است که با وجود ۴سال از عقد هنوز با همسرتان راحت نیستید. یک پیشنهاد می تواند این باشد که آهسته آهسته به سمت پوشیدن لباسهای باز بروید، مثلا اول بلوزی بپوشید که آستینهایش تا ساعد شما باشد، بعد تا بازو و بعد بی آستین و حلقه ای، مرحله به مرحله..که هم خودتان و هم همسرتان عادت کنید به این طرز پوشش، اما شرط اولیه و لازم برای این مسیر آن است که ابتدا شما خودتان را دوست داشته باشید و از دیدن خودتان در آینه مضطرب و خجل و شرمسار نشوید. اگر جواب نگرفتید حتما باید به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید،

تجربه شما

سلام. چقدر ناراحت کننده هست که آدم این صحبت هارو میشنوه.
همه ی آدم ها زیبایی های مربوط به خودشون رو دارن و رنگ پوست باعث نمیشه که یه نفر جذاب نباشه.
شما قطعا برای همسرتون اونقدر جذابیت داشتین که شما رو به عنوان همسر انتخاب کردن.
اعتماد به نفس داشته باشین و از جوانیتون لذت ببرید و خودتون و همسرتون رو از پوشیدن لباس هایی که دوست دارید محروم نکنید، چون اینجوری به هردوتون ظلم و بدی میکنید.

مگه بدن سبزه چه مشکلی داره؟

هرکس پوستش یه رنگه دیگه خب