زانو درد

 سلام، چند روزی میشه درد زانو دارم تا جایی که میزنه به پشت زانو و ساق پام؟ علتش چی هست؟ ممکنه ساییدگی زانو باشه یا رماتیسم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص ارتوپدی

باسلام..
علت درد زانو میتونه در اثرساییدگی زانو باشه ولی درد درناحیه ساقتون میتونه بعلت درد انتشاری از ناحیه ستون فقرات کمری ویا درد سیاتیک باشه.
بهترین اقدام  جهت تشخیص وبه تبع آن درمان مناسب، ویزیت ومعاینه بالینی وبررسیهای تکمیلی درصورت نیاز مثل گرافیهای لازم ویا آزمایشات دیگر میباشد.بطورکلی اطلاعاتی که ارسال فرموده اید برای تشخیص دقیق کافی نمیباشد.