با سلام من هفته 24 بارداری هستم آزمایش gtt  سه مرحله ای دادم که به شرح ذیل است. ناشتا 66 با رنج آزمایشگاه که تا 120 بود . یکساعت بعد 180 که رنج آزمایشگاه تا 200 بود ودوساعت بعد 151 که با رنج آزمایشگاه تا رنج 140 بود که برای من  11 تا بیشتر بود . لطفا بگید من دیابت دارم یا خیر فقط دو ساعت بعد بالاتر که نگرانم کرده . به نظر شما چی بخورم که پایین بیاد آیا نیاز به انسولین یا قرص دادم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام خدمت شما
اعداد تشخیص در دیابت بارداری به شرح زیر است
    • ناشتا: برابر یا بالاتر از 92
    • یک ساعته: برابر یا بالاتر از 180
    • دو ساعته: برابر یا بالاتر از 153
اینطور که از حرفاتون متوجه شدم اعدادی که شما گفتید کمتراز این رنج هست ولی تحلیل آزمایش شما توسط پزشکتون انجام میشود. حتی در بعضی مواقع آزمایش شما نیاز به تکرار دارد پس استرس نداشته باشید  و جواب آزمایشتون رو به پزشک زنانتون نشون بدید.