سلام خسته نباشید

امشب مادرم اینا اومدن خونمون من به شوهرم گفتم میوه بخر سریع رفت بالا خونه مادرش گفت اونم گفت نخر اینم نخرید گفت گرونه بعد اینکه مامانم اینا رفتن رفت بالا پیش مادرش نمیدونم باز چه بهونه ای مادرش گیر اورده بود سریع به شوهرم میگفت تو رو خدا بگین چیکار کنم شوهرم خیلی از مادرش میترسه این باعث میشه که حرف من براش اولویت نداشته باشه تو همه چی اول نظر مادرش رو میپرسه تو رو خدا کمکم کنین من خونه مادرشوهرم زندگی میکنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به شما خانم عزیز. در صورتی که همسر شما اهل گفتگو و نقد پذیری هستند از ایشون درخواست کنید که مسائل مربوط به ارتباط شخصی و منزلتان را به مادرشان منتقل نکنند و در صورتی که فکر میکنید نقد شما پذیرفته نخواهد شد سعی کنید تا حد امکان در اموری که خود شما از عهده آن بر میایید بدون محول کردن آن به همسر خودتان آن را انجام بدهید و در قدم بعدی چنانچه امکان این را دارید برای جدا کردن محل زندگیتان به محل مستقلی اقدام کنید. موفق باشید