تفاوت بیمه خویش فرما

آیا بیمه خویش فرما با بیمه ای که مثلا یک شرکت فرق میکنه از نظر حقوق بازنشستگی و مزایا؟ اگر بله لطفا توضیح بدید چه فرقی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیمه

سلام
در ابتدا باید بگوییم که بیمه خویش فرما توسط تامین اجتماعی انجام می گیرد و باید هر ماه مبلغی به عنوان حق بیمه پرداخت کنید تا بعد از گذشت مدت زمان مشخصی بازنشسته شوید و حقوق بازنشستگی بگیرید. حق بیمه و تعداد سال هایی که برای بازنشستگی لازم است همه توسط بیمه تامین اجتماعی تعیین می شود و انعطاف پذیر نیست.
اما بیمه ای که توسط شرکت های بیمه برای بازنشستگی ارائه می شود انعطاف پذیر است و مدت زمان پرداخت حق بیمه و میزان حق بیمه توسط شما انتخاب میشود و دو ویژگی مهم دارد : پوشش های درمانی + سرمایه گذاری
به طوری که در مدتی که شما حق بیمه پرداخت می کنید هزینه های پزشکی شما پوشش داده می شود و علاوه بر آن به حق بیمه شما هر سال سود تعلق می گیرد.
در صورتی که می خواهید راجع به این بیمه نامه بیشتر بدانید می توانید بر روی بیمه عمر کلیک کنید و اگر سوالی دارید می توانید همینجا آن را مطرح نمایید.