انحراف مچ پای کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 65 بازدید 1 تبادل تجربه

انحراف مچ پا

سلام دخترم دو سالشه وقتی راه میره مچ پاش به داخل منحرف میشه درمانش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

جراح و متخصص ارتوپدی

باسلام...
اینحالت میتونه بعلت صاف بودن کف  پا باشه که معمولا اینحالت به مرورزمان اصلاح میشه.
ازاقدامات دیگر انجام اسکن کف پا وایجاد تغییرات در کفش جهت اصلاح تدریجی آن میباشد.
بطورکلی نگران نباشید اینحالت براحتی درمانپذیر میباشد.جهت ویزیت مراجعه فر مایید.

تجربه شما

پسر من هم 3 سالشه و تست ناهنجاری اسکلتی که ازش گرفتن، گفتن مچ پاش چرخیده. و البته این مشکل بخاطر قورباغه ای نشستن هست
اگه بچه شما هم این عادت رو داره سعی کنید ترک بدید.
و کف پاش هم صاف هست و گفتن برای این کار باید کفش طبی تهیه کنم.

چون این مشکلات این چنینی تا قبل از 15 سالگی قابل پیگیری و درمان هست. تا 1 سال دیگه که خوب و کامل میتونه بایسته صبر کنید و به پزشک مراجعه کنید تا ازش تست بگیرن

تا مشکل بهتر تشخیص داده بشه