قرص استرادیول و ضخامت رحم

 من بعد یه هفته تاخیر پریود شدم
امروز رفتم دکتر بهم لنتروزل و ویتاگنوس و متفورمین دادن روزی یکی  وگفتن روز 13 برم سنو الان سوال من اینه اگه ضخامت رحمم بازم کم باشه روز 13 میشه دارویی استفاده کرد که زیاد بشه و اینکه میشه خودم استرادیول بخورم تا 15 پرید آخه ماه پیش با استرادیول و کلومفین ضخامتم روز13 پری 8 بود
الان میگم اگه نخورم باز شاید 4 باشه واین ماه رم از دست بدم 😔؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام شايد علت اينكه دكترتان دوباره استراديول نداده اينست كه ضخامت آندومترتان مقبول شده، سرخود دارو مصرف نكنيد و اين داروها به علت عوارض بايستی تحت نظر استفاده شوند،، از اينستای ما ديدن فرماييد