بی نظمی در کارها

کمکم کنید چرا نمیتونم با نظم باشم از کجا شروع کنم

مادرم خیلی آدم با نظمی نبود

اوایل ازدواج خیلی با همسرم دچار مشکل میشدم ولی الان انگار هم اون کنار اومده هم من یکم خیلی کم بهتر شدم

آبروم جلوی مهمونای سر زده میره

حدود 7 سال از زندگیمون میگذره ولی هنوز با وجود دو تا بچه درست نشدم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
همون طور که خودتون هم فرمودید نظم در سنین پایین در انسانها نهادینه می شود و این الگوپذیری متاسفانه در شما شکل نگرفته اما این بدین معنی نیست که شما نمی توانید به این مقصود برسید بلکه به کمک یک درمانگر می تونید ابتدا مهارت خودآگاهیتون رو بالا ببرید و سپس برنامه ریزی کردن برای کارها رو آموزش ببینید و چون خودتون واقف به این امر هستید و علاقمند هستید این مسئله رو حل کنید می تونید در این امر موفق باشید