ساک بارداری بدون جنین

38 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشین من ۶ هفته باردارم، لکه دیدم رفتم سونو گفتن ساک بارداری هست اما جنین نیست واسه دو هفته دیگه دوباره نوبت سونو داده آیا سقط میشه یا نه باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

با توجه به سن پایین حاملگی ممکن است سونوگرافی جنین کوچک را شناسایی ننمایید، به همین دلیل توصیه به سونوگرافی دو هفته آینده روشی برای تشخیص قطعی حاملگی یا سقط جنین می باشد.

تجربه شما

خیلی ممنون یکم تیر ماه سقط شد چند وقت باید برای حاملگی مجدد جلوگیری داشته باشم؟

@fatish72s

سلام

شش ماه آینده میتوانید مجدد برای بارداری اقدام کنید