بیمه انفرادی برای زایمان و بارداری

سلام خسته نباشید.

ما بیمه خاصی نداریم فقط بیمه سلامت داریم که اونم باید بریم بیمه سلامت ایرانیان که نفری ۳۰۰ هست رو بگیریم تا بدرد بخوره...

حالا...

فقط بیمه سامان بیمه انفرادی داره و گرونترینش حدود ۲میلیون واسه یک سال هست و البته ۹ ماه انتظار واسه زایمان داره...حالا بنظر شما اصلا صرفه اقتصادی داره که این بیمه رو انجام بدم؟ میترسم اگر  ۹ ماهم کامل نشد و زاییدم چی؟ اگر ۷ماهه شد چی؟😄

بیمارستاناییم که میخوام هزینه هاشون ۶ میلیونه و خب مسلما بیمه خوبه...

میترسم الان که هنوز اقدام نکردم خودمو بیمه کنم با این هزینه بالا بعد یهو بموقع باردار نشم و بیمه بدردم نخوره و آخر زایمان که هزینه هامم بالاست مجیور به دوباره پرداخت بیمه بشم. نظر شما چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیمه

سلام
همانطور که خود شما هم اظهار داشتید بیمه های پایه از نظر هزینه های درمانی به صورت مطلوب پاسخگو نیستند.
با توجه به هزینه های درمانی این روزها داشتن بیمه تکمیلی برای هر کسی عقلانی به نظر می رسد.
بیمه تکمیلی نه فقط هزینه بارداری بلکه اکثر هزینه های درمانی حتی حق ویزیت یک سرماخوردگی ساده را هم پوشش می دهد.
از نظر دوره انتظار، باید گفت دوره انتظار به این معنی است که حداقل 9 ماه پیش از زایمان تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفته باشید. پس بهتر است قبل از اقدام برای بارداری بیمه تکمیلی را برای خودتان تهیه کنید تا از این نظر مشکلی نداشته باشید.
برای مقایسه طرح های مختف بیمه سامان می توانید مقاله بیمه تکمیلی انفرادی سامان را مطالعه کنید و یا بر روی خرید بیمه تکمیلی کلیک کنید تا حق بیمه خود را محاسبه کنید.