درمان پای ضربدری

سلام من ۲۲ سالم هست و پاهام ضربدری هست و دکتر گفته باید عمل کنم. چند تا سوال داشتم یکی اینکه بعد از عمل آیا حرکات و قابلیت پا به شکل اول برمیگرده؟ یا مثلا ممکنه راحت نتونم بنشینم ؟

دوم اینکه چقدر بعد از عمل درد داره و آیا فیزیوتراپی لازم داره ؟

سوم اینکه بهتر هست عمل دوتا پا باهم انجام بشه یا جدا جدا ؟

از چه نوع بیهوشی در عمل استفاده بشه بهتره؟

آیا سوند گذاشته می شه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

جراح و متخصص ارتوپدی

باسلام..
انجام عمل جراحی برای اصلاح پای ضربدری اگر به شکل درست وصحیح انجام شود به بهترین نحو  باعث اصلاح خواهدشد وبعد از حدود یکماه از عمل میتوانید وزن گذاشتن روی اندام عمل شده رو شروع فرمایید وبعد ازآن بتدریج با فیزیوتراپی وتقویت عضلات اندام به بهترین شکل ممکن کاملا به حالت عادی وطبیعی خود برگردید.
ودرد حاصله از عمل جراحی با درمانهای دارویی کاملا قابل رفع میباشد.
بهتر است دوتا پا همزمان انجام نشود وبافاصله حدود سه ماه انجام شود.
برای بیهوشی انجام عمل جراحی نیاز به بیهوشی کامل ندارد وبابیحسی اسپاینال امکانپذیر میباشد.
معمولا نیازی به سوند نیست.مگر اینکه شما درعمل های جراحی قبلی تون دچار احتباس ادراری شده باشیدکه درآنصورت نیاز خواهدشد.