بیمه آتش سوزی منزل

سلام همکاری میگفت منازلی که اتاق کمتر از 12متر داشته باشند و گرمایش منزل آنها گاز باشد بیمه آتش سوزی نمیشوند صحت دارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیمه

سلام
بیمه های آتش سوزی بر اساس متراژ ساختمان و ارزش لوازم داخل ساختمان صادر می شوند و متراژ اتاق یا نوع گرمایش تاثیری در صدور بیمه نامه ندارند.
برای اطلاعات بیشتر در این باره می توانید بر روی بیمه آتش سوزی کلیک کنید.
اگر قصد دارید بدانید چه بیمه نامه آتش سوزی مناسب شماست می توانید بر روی خرید بیمه آتش سوزی کلیک کنید.