اسهال کودک و تغییر شیرخشک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 52 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام دخترم ۵۵ روزشه . زمان تولد وزنش ۳ کیلو الان ۵۴۰۰ است هم شیر خودم هم شیر خشک استفاده میکنه چند روز به دلیل زردی بستری بود بیمارستان بهش شیر خشک بیلاک می دادند .اومد خونه متوجه شدیم رفلاکس داره.دکتر بیلاک ار ای رو تجویز کرد یبوست گرفت کنارش داروی ملین داد .بعد گفت اپتامیل پپتی جونیور رو امتحان کن .خیلی رقیق بود رفلاکس بیشتر شد ولی شکمش کمی شل شد .خواب خوبی نداشت تصمیم گرفتم همون بیلاک ار ای رو بدم از دیشب که عوض کردم اسهال شد رنگ مدفوع سبز شده خواستم بپرسم به چه دلیله با تشکر در ضمن قبلا که ببلاک میدادم خون در مدفوع و خس خس بینی و جوش صورت و یبوست داشت

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، احتمالا فرزند شما ريفلاكس معده و همچنين آلرژی به پروتيين شير گاو دارد، برای درمان دقيق تر و تغيير نوع دارو و شير مصرفی، معاينه توسط متخصص اطفال لازم است.

تجربه شما

منم به پسرم ببلاک آی آر میدم دفعش خیلی سخت شده نمیدونم چی بدم بهش