سلام هفته26 هستم دو روزه حرکات جنین خیلی پایین تقریبا نزدیک واژن احساس میکنم قبلا هم اینجوری شده بودم ولی یکم بعدش دوباره حرکاتشو نزدیک ناف احساس میکردم ولی الان دو روز مدام تو پایینترین قسمت شکم حرکت میکنه خیلی نگرانم میترسم نکنه کیسه آبم پاره بشه یا دهانه رحمم باز بشه!  هفته 21که سونو دادم طول سرویکس 42بود

در ضمن به خاطر لکه بینی تو هفته های قبل که داشتم روزی یه شیاف پروژسترون مصرف میکنم و هفته ای یه آمپول پرولوتون میزنم...

ممنون میشم جواب بدید...

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

در حاضر به نظر نمی رسد مشکلی وجود داشته باشد طول سرویکس طبیعی است و جنین در حال چرخش است. اگر آبریزش یا درد شدید، خونریزی ...دارید علائم خطر است و باید مراجعه کنید. در غیر اینصورت نگران نباشید.‌ روز خوش