سقط جنین مرده

سلام ، تو ۱۱ هفته برای سونو عربالگری رفتم که متوجه شدم ، جنینم دیگه ضربان قلب نداره و تو ۱۱ هفته و ۴ روز رشدش متوقف شده

دکترم خواست که بعد از ده روز یه سونو مجدد برم ، که توی اون سونو هم همینو تایید کردن

حالا تقریبا ۱۹ روز که جنین تو شکمم هست و من درد و خونریزی و نه حتی لکه بینی ندارم .

دکترم برام آزمایش فیبرونوژن رو تکرار میکنن و اون هم مشکلی نداره ، ازم خواستن صبر کنم تا به صورت طبیعی به خونریزی بیفتم و اگر نشد با قرص

حالا با توجه به اینکه ۱۹ روز گذشته و هیچ اتفاقی نیفتاده میخواستم بدونم اگر بخوام قرص مصرف کنم تا سقط بشه بهتره این اتفاق توی خونه بیفته یا برم بیمارستان؟

اگر قرص رو توی خونه مصرف کنم خطر جدی داره یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بهتر است بيشتر از اين صبر نكنيد و برای دفع جنين از قرص استفاده كنيد  . توصيه ميشود قرص را در بيمارستان استفاده كنيد تا در صورت بروز هر نوع عارضه ای كادر پزشكی در دسترس باشند .