سلام من خانم 30ساله هستم دو تا دختر 8ساله دارم. ازدواج کردم عاشق زندگیم بودم ولی حدود 3ساله شوهرم اعتیاد داره اخلاقش خیلی تند شده دوسال بیکار بوده 3 ماهه رفته سرکار من باهمه بدبختياش به خاطر بچه هام ساختم گفتم بره سرکار بهتر میشه ولی پول دستش اومد بدتر شد. نه کرایه ميده نه پول آب برق گاز نه لباس ميخره تازه يه اتاق جدا کردن رفته اونجا ما شدیم هم خونه سه بار بردمش کمپ ولی نمی خواد ترک کنه حالا من موندم چه کار کنم با همه قطع رابطه کرده به حرف کسیم گوش نميده چه کنم سر به راه بشه این وسط با بچه هام گذراندم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و اعتیاد

سلام متاسفم بخاطر همه اتفاقات بد اول ایتکه همسرتان اعتیاد داره ورفتارهای اعتیادی بیشتر درثانی عملکردشان مختل شده وقادر به تامین مالی ورفاهی شما نیستند بهتر هست تصمیم بگیردوبا کمک مشاورتکنیک های مصاحبه انگیزشی را انجام بدهید تا با قطع امتیازات خواهان درمان بیایید سعی کنید تقویت کننده های رفتار اعتیادی ایشان شناسایی کنید تا با قطع انها ایشان به سمت تغییر قدم بردارند هوشمندانه عمل کنید وزیر نظر یک مشاور اعتیاد