خرج دوران عقد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 69 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من در دوران عقد هستم از ابتدای نامزدی همسرمو به خرج کردن واسه خودم عادت ندادم .. اما دیگه نمیتونم اینجوری پیش برم .. چجوری میتونم بهش یاد بدم بهم پول بده و برام خرج کنه راه حل لطفااا سر لج کردن با بابام میگه از بابات پول بگیر چیکار کنم!!!

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر به شما دوست عزیزم. دوست من توافق مالی یکی از توافقاتی هست که بهتره حتما در خصوص میزان و جزییاتش در زندگی مشترک صحبت بشه. اگر خود شما شاغل هستید درباره اینکه دوست دارید چه میزانی از حقوقتون رو به عنوان هزینه مشترک خونه استفاده کنید یا دوست دارید تمام حقوق برای خودتون باشه، اگر شاغل نیستید میزان مشخصی از هزینه ماهیانه که تمایل دارید همسرتون به شما بدهند و این هزینه رو ابتدای هر ماه یا زمان مشخصی از هفته یا ماه به شما بدهند صحبت کنید و سعی کنید در طی مدت زمانی که هزینه ی توافق شده رو از همسرتون میگیرید به مدیریت هزینه ها بپردازید و همچنین مشخص کنید که هزینه ای که همسر شما به شما میدهند خرج هزینه های منزل خواهند شد یا خرج امور شخصی خود شما. به این ترتیب با توافق انجام شده از صحبت هر باره درباره هزینه ها جلوگیری میکنید و طبق یک روال مشخص پیش خواهید رفت. موفق باشید

تجربه شما

متشکرم از راهنمایی شما