رفتار با فرد داغ دار

سلام. من چطور میتونم شوهرمو که جنازه برادر ۱۸ سالشو روی دار پیدا کرده آروم کنم .میدونم کار سختیه و الانی که حالش خوب نیست رو بهش حق میدم اما میخوام کمکش کنم .نمیتونمم پیش مشاور برم ممنون میشم راهنماییم کنین. این موضوع خیلی تو روحیاتمون تاثیر بد گذاشته منم تازه زایمان کردم خودمم حس افسرده بودن دارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
متاسفم بابت این موضوع و امیدوارم خداوند به شما و همسرتان صبر بده و این اندوه با شادی های پیش رو جبران شود
به نظر من تا جایی که امکان داره از یاد آوری این موضوع پرهیز کنید
اگر وسایلی در محیط زندگی شما هست که یاد آور مرحوم هست حتما جمع آوری کنید تا جلوی دید نباشه و مراقب صحبت ها تون و مسایل دیگه باشید یا به جاهایی که قبلا مشترک تشریف میبردید سعی کنید تا حد امکان نرید.
سرگرمی ها جدید وارد زندگیتون کنید، قبل از حضور ایشون در منزل روی یک سری موضوعات مطالعه کنید و زمانی که ایشون میان منزل راجع به اونها حرف بزنید و تا جایی که میتوانید فرصت فکر کردن به اون موضوع رو برای همسرتان محدود کنید
امیدوارم این حادثه تلخ به زودی برطرف شود