تشكيل نشدن قلب جنين

سلام خسته نباشيد من اسفند ٩٧ كوتاژ داشتم بدليل تشكيل نشدن قلب جنين در ٨ هفته

حالا دوباره باردار شدم و استرس دارم آيا امكان داره باز هم قلب جنين تشكيل نشه و اينكه علت تشكيل نشدن قلب چي هستش؟ ممنون ميشم پاسخ بديد ❤️

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٧ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

البته باید حداقل ۶ ماه صبر میکردید و بعد اقدام میکردید. تشکیل نشدن قلب دلایل زیادی دارد مانند موارد ژنتیکی، کیفیت بد اسپرم، تخمک، جنین.....اگر تکرار شود باید بررسی های لازم انجام شود در غیر اینصورت نیازی نیست و نگران نباشید.‌ روز خوش