وزن نوزاد

سلام من به علت کمبود وزن نوزاد ۱ ماهه ام به دکتر اطفال مراجعه کردم دکتر بعد چکاپ کامل تصمیم گرفتن تا ۲ هفته شیر اینفاترینی بدم به صورت روز درمیان الان من سینه ام شیر نداره بچم سیر نمیشه میتونم شیر خشک بدم در کنار این مکمل از گرسنگی گریه میکنه تو رو خدا کمک‌کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

تكرار و تداوم شير دادن شما باعث توليد و ترشح شير بيشتر می شود، رژيم غذایی مناسب نيز داشته باشيد مايعات زياد بنوشيد، مصرف ميوه و سبزيجات تازه، شير و لبنيات، گوشت و مرغ و ماهی و... خواب و استراحت كافی و دوری از استرس.

با مشورت پزشک از شيرخشک مناسب استفاده كنيد.