سردی همسر در روابط عاطفی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 94 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ۲۱سالمه و دو ساله ازدواج کردم و ۵ ماهه مادر دوتا بچه دوقلو هستم شوهرم از هر نظر خوبه برام هیچ مشکلی نداریم با هم تنها مشکل من تو زندگیمون اینه که شوهرم از لحاظ عاطفی و احساسی اصلا بهم اهمیت نمیده اصلا انگار ازم فرار میکنه یا هیچ علاقه ای بهم نداره نه بغلم میکنه نه ابراز احساسات همش باید خودم پیش قدم بشم برای همه چی و وقتی میبینم بازم باهام سرده خیلی ناراحت میشم با اینکه دو تا بچه کوچیک دارم سعی میکنم همیشه به خودم و خونه برسم و غذای خوب درست میکنم اما چه فایده .حتی دیگه باهم رابطه جنسی هم نداریم بازم من میرم پیشش نوازشش میکنم اما مثل کوه یخ میمونه و انگاری علاقه ای نداره باهام رابطه داشته باشه دیگه خسته شدم و خودمو زدم به بیخیالی و اصلا سمتش هم نمیرم وقتی میبینم من براش مهم نیستم منم مثل خودش رفتار میکنم خواهش میکنم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

 سلام عزیزم،
سردی در رابطه چه از لحاظ جنسی و چه از لحاظ عاطفی می تواند علت های متفاوتی داشته باشد.  چیزی که بدیهی است این است که یکی از اجزای مهم همه رابطه شما صمیمیت است دچار بحران شده با گفتگو و بررسی دقیق می توان  به سادگی این موضوع را درمان کرد، مدل گفتگو و نحوه ارتباط بسیار موثر است بنابراین پیشنهاد می کنم از یک مشاور یا روانشناس زوج درمانگر کمک بگیرید تا این مدل گفتگو و شیوه های حل مسئله  شمارا برایتان تشریح کند و با شما کار کند. این نقطه و این مسئله اگر به آن پرداخته شود می تواند زندگی شمارا تغییر دهد و صمیمیت و گرما دوباره به این رابطه برگردد یا حتی اگر تاکنون مهارت عمق بخشی در رابطه را نداشته اید به شما آموزش دهد اما و پرداختن به آن هم می تواند شمارا در معرض خطر طلاق عاطفی سپس جدایی واقعی قرار دهد پس با درک اهمیت موضوع برای بهبود آن اقدام کنید.

تجربه شما

سلام

در این جا این سوال مطرح میشه که عدم توجه عاطفی و جنسی شوهر شما از چه زمانی شروع شده ؟

از زمان بعد ازدواج دوران عقد؟

بعد از رفتن زیر یه سقف؟

یا در زمان بارداری وبعداز زلیمان؟

خب اگر مواردهای یک و دو بوده چرا به اون به طور جدی نگاه نکردی و  جدی نگرفته ای.

حال اگر این سردی عاطفی وجنسی در زمان بارداری و بعد از زایمان بوده می تونه به دلیل منع رابطه جنسی در دوران بارداری باشه یا می تونه به دلایل تغییرات در وضعیت ظاهری شما هم باشه.

البته خیلی از آقایون به دلیل منع رابطه طی 9 ماه بارداری و چند ماه هم بعد از زایمان دچار سردی جنسی وعاطفی نسبت به همسرخود می شوند که برای برگرداندن آنان به وضعیت عادی زمان لازم است شاید عده ای از این آقایان پس ازمدت زمانی با درایت و سیاست های خانم آرام آرام به وضعیت قبل باز گردند و عده ای هم روند بازگشت آنان طولانی مدت وخسته کننده خواهد بود و باعث خواهد میشود خانم به هم بریزد و دچار افسردگی و سرخورده شدن از این زندگی گردد.

البته اگر مورد شما چنین چیزی نیست باید عوامل دیگری مانند تقسیم شدن دوست داشتن بین شوهر و فرزند هم اثراتی را ایجاد خواهد کرد به خصوص اگر خانم همیشه توجهش به بچه ها باشه که شما گفتید به او توجه داری وبه طرف او می روی.

پس شما ایشان را متقاعد کن تا با رفتن پیش یک روانشناس دلیل و ریشه این سردی عاطفی و جنسی را پیدا نماید و به درمان آن پرداخته شود.