سلام خسته نباشید، پسرم چهل روزه است، از بیست روزگی درد شدیدی یک دفعه تو تنش افتاد دکتر که بردیم گفتن بیضه اش ورم داره و یکی اش هنوز پایین نیومده، تو سونو گفتن فتق داره و باید هرچی زودتر عمل بشه چون ممکنه روده گیر کنه، بردیم پیش دکتر جراح گفتن تا شش ماهگی صبر میکنیم، اما بچه مرتبا درد داره،و ما استرس اینکه روده گیر نیفته تو فتق، آیا نباید هر چی زودتر عمل بشه، تو روخدا راهنمایی کنید، ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، درصورتيكه بی قراری شديد دارد، حتما توسط متخصص جراحی اطفال معاينه شوند.