قطع شدن ویار بارداری

سلام وقتتون بخیر

من طبق سونو هشت هفته و سه روز باردارم قبلا بخاطر تشکیل نشدن قبل و توقف رشد جنین کورتاژ شدم

دوهفته پیش رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود چند روزه تهوعم قطع شده و بالا نمیارم خیلی نگرانم ممکنه جنین سالم باشه ولی ویار قطع شه؟ الان فقط آسپرین میخورم و فولیک اسید علت قطع ویارم چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر کورتاژ شده اید و دیگر باردار نیستید دیگر ویاری وجود ندارد و علائم بارداری از بین میرود. سلامت جنین با سونو تایید میشود. منظورتان قابل درک نیست. روز خوش