میزان گفتار کودک 23 ماهه

پسرم تازه رفته تو 23 ماهگی ولی خیلی حرف نمیزنه . حدود 40 تا لغت بلده ولی خیلی استفاده نمی کنه .

اما جمله های دو کلمه ای میگه .

 مثل بیا بریم یا باتری بزار یا شیر بده

چیکار کنم که بهتر حرف بزنه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام
یک کودک دوساله باید بصورت عبارات دوکلمه ای صحبت کند و حدودا ۱۰۰ کلمه داشته باشد. شرایط کودک شما تقریبا طبیعی هست اما اگر میخواید بهتر صحبت کنه و برون ده گفتاریش بیشتر باشه باید یک قانون رو در ارتباط با کودکتون رعایت کنید. همیشه یک واحد بیشتر از کودک باهاش صحبت کنید  یعنی اگر الان داره دوکلمه صحبت میکنه شما باید عباراتتون سه کلمه ای باشه. در همه شرایط رعایت کنید.