سلام. نوزادم بعد شیر خوردن و زمان خواب خیلی پیچ و تاب میخوره و همین فشار و پیچ و تاب خوردناش باعث میشه شیرشو بالا بیاره. چیکار کنم که بهتر یا خوب بشه؟ دکترم بردم برای رفلاکسش رانیتیدین و برای قلنجاش آنتی کولیک داده ولی زیادخوب نشده.حتی شیرخشکی که میخوره هم ضد دل درده و فاقدلاکتوزه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، دل دردهای كوليكی گاهی با همه درمان های انجام شده، كاملا بهبود ندارند، شير بدون لاكتوز ربطی به بهبود كوليک و ريفلاكس ندارد. برای تشخيص و درمان ريفلاكس معاينه دقيق تر بصورت حضوری لازم است.