سلام من ۶ ماه اقدام به بارداری کردم هربار پریودم عقب میفته،  میگن این خوبه که تاریخت جابجا میشه میخواستم بپرسم، حالا که عقب میفته یعنی من تخمک گذاری دارم؟ و مشکل چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام تاخیر یا تعجیل در پریود در هر سیکل نهایتاً یک یا دو روز طبیعی است اگر بیشتر از این است مراجعه کنید تا ۳۰ کتاب منظم شود با کیت تخمک گذاری در سیکل می‌توانید حدود تخمک گذاری خود را مشخص کنید و با برنامه‌ریزی  نزدیکی در آن زمان شانس بارداری را افزایش دهید