امکان ابتلا به بیماری زگیل در استخر

سلاو و روز بخیر، من چند وقته میخوام برم شنا اما از ترس بیماریهای زنان نمیرم، دیروز از دکترم پرسیدم که آیا رفتن به استخر مشکلی ایجاد میکنه مثل زگیل یا تبخال تناسلی، ایشون هم با حالت عصبانی جواب داد اگر اینطور فکر میکنی بهتره نری، متاسفانه نمیدونم چرا وقتی ادم نگرانیهاش رو با پزشکش درمیون میذاره به جای اطلاعات صحیح دادن میخوان از سر بازکنن، پیشاپیش ازتون سپاسگزارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام شايعترين راه انتقال رابطه جنسی است اما از اين طرق هم با احتمال خيلی كمتر منتقل مي شود بهتر است واكسن بزنيد.