سلام من سی هفته هستم الان مدتی هست که احساس میکنم رگهای اعصاب پام انگار میگیره یا تیر میکشه و بعدش سریع پاهام به طور غیر ارادی شروع به لرزیدن میکنن

کلا چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه ولی خیلی عذاب آوره و باید سریع اون قسمت رو ماساژ بدم تا احساس آرومی کنم

در ضمن من بارداریم پر خطره و مشکل انعقاد خون دارم و از اول بارداری هپارین زدم و الان یه ماه انوکساپارین میزنم به پاهام و دو تا آسپرین هر شب میخورم

ممکنه لرزش پام به دلیل آمپولها باشه یا ربطی نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

علتهای احتمالی؛ کمبودآهن؛منیزیوم؛ منگنز؛ چاقی و تغییرات عروقی و...

به متخصص مراجعه کنید