عقب افتادن پریود

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 44 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من این ماه قرص دوفاستون و پودر اینو فولیک خوردم 10روزه پریریودم عقب افتاده از همون روز اول که تاریخ پریودم بود درد سینه دارم که سفت شده. یک کم کار میکنم زیر شکمم تیر میکشه. چرا اینجوری میشه؟ کیست یا عفونت هم ندارم.

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با توجه به اینکه شرح حال کاملا ناقص است ابتدا یک مشاوره قلب انجام شود. اگر پریودتان عقب افتاده حتما تست خون بارداری هم انجام شود.

تجربه شما

سلام ، من قبلا آکنه می زدم که رفتم دکتر و متوجه شدم مبتلا به پی سی او هستم منتها پریودم منظم بوده، برای جوش هام راکوتان مصرف می کنم که حالا ۳۶ روز از اولین روز از تاریخ پریودی ماه گذشتم میگذره، آیا اختلال مربوط به راکوتان هست؟ و اگر قراره ضرری به تخمدانم بزنه قطع کنم

@سمان۱۵۶۴۳

کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید. سپاس