همسر من توی کار خونه اصلا کمک من نمیکنه و من تنها باید انجام بدم و سرکار بیرون هم میرم، چطور تشویقش کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید .توجه شما را به دو  نکته جلب می کنم . اول اینکه شما نمی‌توانید آدم‌ها را تغییر بدهید. بنابراین اگر او نخواهد در خانه کاری انجام بدهد شما نمی توانید کاری بکنید که او نظرش را تغییر دهد و شما فقط می توانید خواسته خودتان را با محبت به او بگویید و بعد صبر کنید ببینید چگونه رفتار می کند و سپس اگر مطابق میل تان نبود تصمیم بگیرید که می خواهید  او را به عنوان همسر برای ادامه زندگی انتخاب کنید یا خیر ؟ نکته دوم این است که افراد معمولاً در مقابل گرفتن بازخورد مثبت برای انجام دادن کاری بیشتر تمایل نشان می دهند .بنابراین اگر زمان هایی که ایشان در کارهای خانه به شما کمک می‌کند شما از او تعریف کنید و احساس خوبی که پیدا می کنید را برایش بازگو کنید  باعث می شود که او تمایل بیشتری به انجام دادن این کار پیدا کند .