تشخیص تیرویید

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 231 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. میخواستم بپرسم حتما برای تشخیص پرکاری تیرویید در همه موارد غیر از آزمایش خون باید اسکن و سونو هم انجام بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان

سلام
سونوگرافی حتما لازمه و اگر توده داشت باید اسکن انجام شود در برخی شرایط دیگر مثل احتمال التهاب تیرویید هم اسکن لازم  است

تجربه شما

سلام من کم کاری تیرویید دارم تو شهر ما متخصص غدد نیست و من همینطوری قرص میخورم رو یک عدد حدود ده ماه هست قرص میخورم خارجیس رو tsh من نزدیک به صفر شده یعنی دو دهم عوارض هم دارم انرژی خیلی کم شده کسی همچین سابقه ای داشته