پرخاشگری و کتک زدن همسر

51 بازدید 1 تبادل تجربه

خسته نباشید

من با شوهرم چند سالی دوست بودم و صیغه محرمیت خونده بودیم اون موقع خیلی خوب بود اخلاقش بعد به اجبار من خانوادم راضی کردم که عقد کنیم  از وقتی عقد کردیم اصلا دوست نداره با فامیل رفت و آمد کنم خیلی حساس شده و اینکه خیلی زود عصبی میشه دست بزن داره در حدی که میخواد خفم‌ کنه هروقت دعوا کردم گفت برو خونه بابات این سری دعوا کردیم کتک زد من فرار کردم واقعا منو میخواست بکشه من فرار کردم الان چند روزی خبر ندارم زنگ زده که بیا وسایل تو جمع کن برو . دیگه موندم باهاش چه جور رفتار کنم تو خونه اصلا حرفی نمیزنم سر به سرش نمیزارم فقط حرف با خودشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
این تغییر رفتار چند وقت هست که اتفاق افتاده باید بررسی کنید که چرا و چطور شده که رفتارهاشون تغییرکرده. در حال حاضر هم تصمیم بگیرید که چیکار میخواهید بکنید اگرقصد جدایی دارید به پزشک قانونی مراجعه کنید و مدرک داشته باشید بر عدم امنیت جانی یا نه قصد برگشت و ادامه زندگی دارید راهی پیداکنید برای درمان عدم کنترل پرخاشگری همسرتون.

تجربه شما

رفتارش موقع که دوست بودیم عصبی بود فقط یکبار دست بزن داشت  ولی الان شما میگین برم پزشک قانونی فقط بگم امنیت جانی ندارم کافیه؟ آخه مدرک که جای کبودش بمونه از اون موقع گذشته نیستش جای کبودش.