سلام و خسته نباشید خدمت شما

پسرم دو سال و هشت ماهش هست ولی چهار کلمه فقط میگه مامان بابا آب هم (غذا خوردن)

مفهوم خم خیلی کم درک میکنه مثدا بهش میگم صبر کن متوجه نمیشه

یا ازش بخوام چیزی رو به خواهرش بده متوجه نمیشه

ولی بگم به بابا بده متوجه میشه

یا بگم گوشی رو بده متوجه نمیشه ولی اگر اشاره کنم متوجه میشه

ارتباط با آشناها میگیره ولی غریبه ها نه عاشق چیز هایی هست که حرکت چرخشی دارن یا چرخ ماشین واسباب بازی وخیلی هم نترسه وکمتر متوجه خطرات میشه از یکسالگی میتونست بدون کمک بیاسته ولی ۱۷ ماهگی راه رفت لگوی ساده میتونه روی هم بچینه ولی حلقه هوش رو بازی نمیکنه

به نظرشما نیاز داره به متخصص مراجعه کنم اگر نظرتون مثبته چه متخصصی ببرم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

با سلام و احترام

ببینید این دوره سنی که شما فرمودین ممکن است کودک خیلی با توجه بالا  به نظر نرسد ولی خوب همیشه استانداردهایی برای ارزیابی رشدی کودکان وجود داره که متخصصین بر اساس اونها تشخیص میدن و سعی میکنن مشکلات رو برطرف بکنن من سعی میکنم مختصرا چند سوال بپرسم تا بتونم دقیقتر نظرمو بگم:

1.اگر از بچه بخواهید که به اعضای بدن خودش زمانی که شما اسمشونو میگید اشاره بکنه ،آیا اینکارو میکنه؟حداقل 5 مورد رو اشاره بکنه

2.اگر چندتا تصویر مثل گربه،لیوان ،کلاه و غیره رو مقابل بچه بزارید و بپرسیداین چیه؟حداقل یکی از اونها رو نام میبره؟

3.به کودک خودتون بدون اینکه اشاره بکنید بگید :کفش رو بزار روی میز،کتاب رو بزار زیر صندلی؟آیا بچه هردودستور را همزمان درست انجام میدهد؟

4.آیا کودک ضمایر مثل من و تو  و ما را درست در جملات به کار میبره؟

5.این سه جمله را به کودک بگویید دست منو بگیر---یه حوله برام بیار---در رو ببندپاسخ چیست؟

6.آیا کودک جلوی لباسشویی میشینه بازی بکنه بهش خیره بشه؟

7.آیا از گوشه چشم نگاه میکنه؟

تجربه شما

1 نه نمیدونه

۲ نه حتی نمیسناسه فقط توپ میشناسه وبهش اشاره میکنه

۳ نه

۴ نه

۵ دستم رو میگیره در رو میبنده ولی حوله را نمیدونه

۶ بله علاوه بر ماشین لباسشویی پنکه و انواع وسایل چرخدار توجهش رو به شدت جلب میکنن

۷ بله گاهی از گوشه چشم نگاه میکنه ولی دائم نیست حالت بازی براش داره

یا دور خودش میچرخه و از گوشه چشم نگاه میکنه

@هنرعاشقی

با سلام مجدد

با توجه به پاسخی که فرمودین باید بلافاصله کودکتون رو یک متخصص روانپزشک کودک و نوجوان ویزیت بکنن تا دقیق تر بررسی بشن. ضمنا باز هم با پاسخی که شما به سوالات دادین پس از تشخیص روانپزشک حتما فرزندتون باید از خدمات گفتاردرمانی و کاردرمانی برای جبران تاخیری که نسبت به همسالانش پیدا کرده استفاده بکنه..